Artister og Band

Disse er med

fire tente solister, en strålende imitator og et bunnsolid seksmanns orkester

Hege Øversveen

Pål Espen Kilstad, Eystein Hagen, Hege Øversveen,

Kristoffer Grua Pedersen, Ellen Margrethe Sæthereng, Hans Kristian Erstad med band

Hege Øversveen er en jordnær biring som holder på med musikk og artisteri i ”Nashvilleklasse”. Hun besøker stadig countryhovedstaden for å spille konserter, jobbe i studio og skrive med anerkjente låtskrivere. Det siste besøket i byen resulterte i hennes andre album, "Goodbye Yellow Roses" som våren 2019 ble nominert til Spelemannspris! 


Musikken ligger i et melodiøst grenseland mellom pop, country/rock. Hvor formidlingsevne, store refrenger og fengende låter treffer publikum. Hun omtaler scenen som sitt ”happy place”.

Pål Espen Mulder Kilstad

Pål Espen jobber fulltid som komiker og freelanceskuespiller. Han har bakgrunn fra NRK radio, der han en årrekke bidro i programmer som Nitimen, Reiseradioen og Hallo i uken. Han har også skrevet flere satiriske bøker, og hatt roller i en rekke TV-produsjoner og filmer.  I dag har Pål Espen spesialisert seg på imitasjoner av kjente karakterer, foruten stand-up og show. Han er kanskje mest kjent for sin karakter, Bjarne Rimi, som er en imitasjon av Arne Brimi.

Pål Espen har trått sine barnesko på Grindvoll, men er i dag bosatt i Stavanger.

Eystein Hagen

Eystein er artist, komponist og forfatter. Han er virksom i en rekke band, og har medvirket sterkt i det lokale kulturlivet på Hadeland i årevis. Han har skrevet tre diktsamlinger, gitt ut ett egenskrevet album, og gir ut oppfølgeren i 2015. Eystein har samarbeidet med en rekke solide artister, som Glenn Lyse, Trond Nagell-Dahl, Johanna Demker, Hege Øversveen og Knut Anders Sørum.

Kristoffer Grua Pedersen

Kristoffer er utdannet fra Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag og Musikkteaterhøyskolen, og har etter endt utdannelse gjort diverse musikaler, show og teaterstykker. Sist var han å treffe på "Operafantomet" på Folketeatret. Vi har truffet ham tidligere i både"West Side Story" og "Cabaret" og han har turnert landet rundt med Askeladden Friteater og Liberman Produksjoner. Bak seg har han også en sesong som showartist på Fjordline M/S Bergensfjord, og i tillegg har han de siste somrene jobbet som skuespiller i Dyreparken i Kristiansand, Hunderfossen og Norsjø Ferieland. Han har medvirket  i "En Julefortelling" på Hadeland Glassverk. Ellers på Hadeland har han medvirket på fire av oppsetningene til Hadeland Janistjar og Bronsebukkene. Etter "VårYr", gleder vi oss til å se ham i spelet "Elden" på Røros.

Ellen Margrethe Sæthereng

Ellen er freelance skuespiller, sanger og sangpedagog. Hun har bidratt i flere lokale musikkteater- og musikalproduksjoner på Hadeland, samt reklameproduksjoner og dubbing. Ellen er musikklærer og har i tillegg 3-årig pedagogutdannelse fra Complete Vocal Institute i København, en institusjon som bedriver banebrytende forskning innenfor sangfaget. Hun holder seminarer og mesterklasser i Komplett Sangteknikk.

Bandet

Hans Kristian Erstad – tangenter

Ole Martin Thorset – trommer

Øyvind Larsen – gitar

Bjørnar Bjørnstad – bass

Eirik Pladsen – sax

Thomas Petersen - trompet

Andre

Søm og påkledning: Britt Hvinden

Sminke, Backstage: Marianne Johansen Skaarud


Lyd: Jonny Olsson
Lyd assistent: Lovise Gjerdingen

Lys: Kim Aleksandersen


Mat: Åstjern Hyttetun

Kokk: Øyvind Mortensen


Produksjon: Scenefenomener AS

Kontakt oss

+47 905 86 868

post@varyr.no


Scenefenomener AS

postboks 2528,

4094 Stavanger

Copyright © All Rights Reserved